Salonregels

Tijdens een nagelbehandeling streven we naar hygiëne, kwaliteit en comfort zodat JOUW nagelmoment in een ontspannen sfeer kan doorgaan.

Daar horen enkele afspraken bij …

 

Kinderen:Wij houden van kinderen, maar ze horen echt niet thuis in een nagelstudio. We streven naar een kwalitatieve behandeling, die ook jij als klant - terecht - verwacht. En dat kan enkel gebeuren als we onze volle aandacht aan jouw nagels kunnen besteden.

Tevens is de nagelstudio voor kinderen echt geen geschikte omgeving;  er liggen voor hen heel wat gevaren op de loer, die zowel elektrisch als chemisch van aard kunnen zijn. Een nagelbehandeling hoort  trouwens een ontspannen moment te zijn… en verwachten dat een kind anderhalf uur stil zit, is ronduit onrealistisch;

 

Stop behandeling: Op nagels met bacteriële of virale infecties worden geen behandelingen gedaan! De behandeling wordt stop gezet wanneer dit vastgesteld wordt. In dat geval zal je doorverwezen worden naar de huisarts.

Derden: Omdat de nagelstudio geen extra ruimte aanbiedt voor bezoekers, verzoeken wij je alleen te komen op uw afspraak;


Drinken en eten: Om te vermijden dat stof en chemische producten op het voedsel of in de drank belanden (en zo dus ook in het lichaam terechtkomen) worden drank en voeding niet toegelaten;


GSM: Voorafgaand aan de behandeling kan je jouw GSM best onmiddellijk op de houder plaatsen die daartoe voorzien is.  Zo kan je een inkomende oproep probleemloos opmerken.  In het belang van een goede nagelsetting, vragen we om de oproep pas later te beantwoorden, zodat we ononderbroken met de nagelbehandeling kunnen doorgaan;


Roken: Roken noch dampen is verboden;


Leeftijd: Onder de 16 jaar worden er geen kunstnagels geplaatst!  Omdat de natuurlijke nagels  – net zoals het lichaam – nog in groeifase verkeren, zijn deze dus nog niet geschikt voor stabiele kunstnagels.

 

Nagellak: Gelieve nagellak te verwijderen voordat je naar de nagelstudio komt.  Toch liever dat deze door Anikaso wordt verwijderd?  Dan doe ik dat graag voor jou.  Hiervoor wordt een kleine meerprijs van 2,00€ gevraagd.

 

Te laat: Gelieve het tijdstip van je afspraak stipt te respecteren.  Indien je te laat bent dan zal de behandeling ofwel uitgesteld ofwel ingekort worden.  Indien de behandeling door het te laat komen, in tijd dient ingekort te worden, dan kan dit een invloed hebben op de afwerking en het resultaat van de kunstnagels.  Indien meer dan 10 minuten te laat, zal de behandeling moeten verplaatst worden.  Een uitgestelde behandeling heeft ook zijn prijs! 50% van de voorziene behandeling zal aangerekend worden bij de volgende afspraak.