Freelance docent

A good teacher knows how to bring out the best in students.

Anikaso heeft jarenlange ervaring als docent kunstnagelstyling.

Gestuwd door mijn passie voor nagelstyling deelt ik al jaren de opgebouwde vakkennis met volwassen, gemotiveerde cursisten.  Mensen coachen en vormen tot vakbekwame nagelstylisten doet ik dan ook vol overgave. Ook hier streeft ik naar het hoogst mogelijke niveau, met respect voor de capaciteiten van elke cursist.  

"Cursisten die zich na een opleiding hebben ontpopt tot nagelstylisten die het vak eer zullen aandoen, vormen voor mij dan weer een bron van energie en voldoening!"

We focussen op de juiste architectuur en vorm van de kunstnagels met - en dit niet in het minst - het behoud van gezonde nagels voor ogen. Wat is een kunstnagel? Wat is een correcte architectuur?   Hoe nagelproblemen oplossen? Welke verschillende technieken zijn er? Hoe materialen en producten correct gebruiken? Aanbrengen van gelpolish, strak lakken, perfecte applicatie van gel, de juiste vijltechniek, natural nail treatment, ... .  

OOK voor wie al een (basis) nagelstyling opleiding heeft gehad.  Wens je perfectietraining, een bepaalde techniek beter in de vingers krijgen, zit je nog met vragen, .... ? 

Only one step away! Duidelijk, geduldig, educatief, opbouwend, ondersteunend!

  • Anikaso freelance docent nagelstyling.  Vanaf 1 of meerdere cursisten.
  • Anikaso one2one privé lessen nagelstyling.  100% aandacht enkel voor jou en je werk.
  • Anikaso Abstract Educator.  Continu zelf trainingen volgen om deze kennis door te geven.
  • Anikaso docent aan de schoonheidsschool Hasselt en Antwerpen.

Voor meer informatie email naar : anikaso@hotmail.com