BIAB

Rubberbase & build (aka BIAB) ... is een betere en sterkere versie van het gellak systeem en wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen.* 

De gel werkt in op de diepte van de nagelplaat, zodat de nagelplaat er steeds mee verzadigd wordt.  En dit voorkomt onychoschisis, het schilferen en splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord. 

 

Keer op keer, telkens  dat je de behandeling laat uitvoeren worden je nagels sterker door de verzadiging.

Deze gel kan perfect gebruikt worden op elk type nagelplaat, maar werd specifiek ontwikkeld voor het behandelen van dunne, broze nagelplaten alsook voor het behandelen van probleemnagels zoals lepeltjesnagels of vette nagels. Deze gel is flexibel ten opzichte van de natuurlijke nagel en staat garant voor een superieure hechting. 

Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagelplaat, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden.

 

Tevens is  deze gel "selfpinchend".  Dat wil zeggen dat je natuurlijke nagels, als er geen natuurlijke C-curve is, door de rubberbase tot een C curve zullen gevormd worden.  Met als resultaat, slankere en sterkere nagels.  Iemand met platte nagelplaten zal na enkele behandelingen met de rubberbase mooie C-curves hebben dankzij de rubberbase behandelingen.

 

Het klassieke gellak systeem vertoont na 2 weken al tekenen van slijtage en chippen.  Met deze rubberbase  wordt de draagbaarheid verlengd tot zelfs 4 weken*!!

 

  • Broze,  dunne nagels zijn verleden tijd.
  • Herstelt beschadigde nagels.
  • Egaliseert oneffenheden in de nagelplaat.
  • Fantastische hechting.
  • Slanke nagels doordat een natuurlijke C-curve wordt gevormd.
  • Onberispelijke draagbaarheid tot zelfs 4 weken.

Kies je voor een behandeling met clear rubberbase en een kleurtje? 

Of liever een natural nail treatment met nude gepigmenteerde rubberbase?  De meest natuurlijke look dat een klant kan wensen!

 

*Enige beperking is dat met de rubberbase geen heel lange nagels kunnen gemaakt worden.  Daarvoor wordt AcryGel of hardgel gebruikt.

 

*Bij normaal gebruik van de nagels.